Magyar Díszítőkő Kft. - A Magyar Díszítőkő Kft. csoport tagja

Keszthelyi soros kövek, keszthelyi rusztikus kő, keszthelyi mediterrán kő, terméskő

Értékesítés:
8360 Keszthely, 75-ös út 1 km + 284 méternél van a közútcsatlakozás É-i irányba, földútra be a mező közepére
Tel.: 06 (83) 510-440;

Magyar Díszítőkő Kft.
8360 Keszthely, Bessenyei út 27.

KARMACSKŐ®
ami természetes ...
Karmacska
KARMACSKA a hangya igaz története ...

PR cikkek

Terméskő újdonságok!

Napjainkban egyre népszerűbbek a természetes kőburkolatok. A növekvő igényeknek igyekszik megfelelni a Magyar Díszítőkő Kft. karmacsi és keszthelyi bányáiban termelt hasított homokkő termékeivel, amelyeket telephelyein és országszerte több mint 50 viszonteladón keresztül forgalmaz.

Bővebben >>>

A Magyar Díszítőkő Kft. karmacsi és keszthelyi bányájában termelt hasított homokkő termékek

Napjainkban egyre növekszik az igény a természetes kőburkolatok iránt. Ennek az igénynek igyekszik megfelelni a Magyar Díszítőkő KFT. karmacsi és keszthelyi bányájában termelt hasított homokkő termékével, melyet telephelyein és országszerte több, mint 50 viszonteladón keresztül forgalmaz.

Bővebben >>>

Római-kori épület feltárása

Római-kori épület feltárása Hévíz Egregy városrészében. Idén (2004) tavasszal új idegenforgalmi látványossággal gazdagodik Hévíz, az Attila út végén egy római kori kőépület konzervált falait tekinthetik meg az idelátogatók. Ez a lelőhely több mint 70 éve ismert, hisz Dr. Csák Árpád a Balatoni Múzeum Egyesület titkára már 1931-ben az egregyi harangtoronytól keletre, az Óberek csatorna nyugati partján egy római kori villaépület délkeleti részét tárta fel, amelynek bejárata a keleti oldalon lehetett, mert itt egy hosszú keskeny folyosóhoz nyugatról három különböző szélességű helyiség csatlakozott.

Bővebben >>>

Természetes-, illetve hasított felületű kövek építőipari alkalmazása

Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt Magyarországon a természetes-, illetve hasított felületű kövek építőipari alkalmazása. Párhuzamosan a kereslet bővülésével a hazai kőféleségeken kívül sokféle import anyaggal is lehet találkozni. A természetes kövek térburkolatként való felhasználásánál azonban körültekintőbben kell eljárni. Mind az adott kőanyag tulajdonságai, mind a lerakás módja alapvetően meghatározza milyen tartós térburkolatot tudunk készíteni.

Bővebben >>>

Sima vagy rusztikus felületű díszítőkő

A hasított homokkő réteges előfordulása miatt olcsón előállítható díszítőkő, mely lehet sima vagy rusztikus felületű. Vastagságtól függően falburkolásra, mediterrán falazatok készítésére illetve térburkolásra alkalmas.

Bővebben >>>

Kőbe zárt formák: vadmediterrán és pókháló

Úgy négy-öt évvel ezelőtt kezdődően indult fejlődésnek a hasított, illetve tört felületű kövek felhasználásának máig tartó növekedése. Az addig a piacon szinte egyeduralkodó ürömi bánya termékei mellett megjelentek a karmacsi, keszthelyi és az eplényi hasított homok- illetve mészkövek. A legjelentősebb volument mégis - főként a Horvátországból származó – import teszi ki.

Bővebben >>>

A szabályos kövek játéka

A szabályos kövek játéka - Megjelent a lap 2008.01. havi számában. Rovat: Burkolóanyag, térburkolat Úgy négy-öt évvel ezelőtt kezdődően - a mediterrán ízlésvilág betörésével párhuzamosan Adobe Acrobat Reader letöltése a cikk megtekintéséhezindult fejlődésnek a hasított, illetve tört felületű kövek felhasználásának máig tartó növekedése.
Adobe Acrobat Reader letöltése a cikk megtekintéséhez

Bővebben >>>

Cikk az www.otthontudos.hu honlapján >>>

Kültéri díszítő burkolatok

Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt Magyarországon a természetes-, illetve hasított felületű kövek építőipari alkalmazása.Adobe Acrobat Reader letöltése a cikk megtekintéséhezPárhuzamosana keresletbővülésével a hazai kőféleségekenkívül sokféle import anyaggal is lehet találkozni.
Adobe Acrobat Reader letöltése a cikk megtekintéséhez

Bővebben >>>