Magyar Díszítőkő Kft. - A Magyar Díszítőkő Kft. csoport tagja

Keszthelyi soros kövek, keszthelyi rusztikus kő, keszthelyi mediterrán kő, terméskő

Értékesítés:
8360 Keszthely, 75-ös út 1 km + 284 méternél van a közútcsatlakozás É-i irányba, földútra be a mező közepére
Tel.: 06 (83) 510-440;

Magyar Díszítőkő Kft.
8360 Keszthely, Bessenyei út 27.

KARMACSKŐ®
ami természetes ...
Karmacska
KARMACSKA a hangya igaz története ...

Terméskő újdonságok

Napjainkban egyre népszerűbbek a természetes kőburkolatok. A növekvő igényeknek igyekszik megfelelni a Magyar Díszítőkő Kft. karmacsi és keszthelyi bányáiban termelt hasított homokkő termékeivel, amelyeket telephelyein és országszerte több mint 50 viszonteladón keresztül forgalmaz.

A hasított homokkő ÉMI alkalmassági bizonyítvánnyal minősített fagyálló, tér- és falburkolásra alkalmas, szabálytalan formájú (poligonális) terméskő. Főként burkolókőként, de faragott formában falazókőként is használható. Az értékesítésben két vastagsági kategóriát vékony, 2-4 cm, ilI. vastag, 3-6 cm - különböztetnek meg. A kőfelületi egyenetlenségek alapján lehet közel sima, ill. rusztikus.

A vékony követ kizárólag lábazati, ill. díszítő falburkolókőként, általában függőleges burkolatok építésére, burkolására ajánlják.

A vastag kategóriába tartozó kövek a kertépítészetben vízszintes felületre, térburkolatok, járdák, kocsibejárók, tipegők, lépcsők, teraszok építésére ideálisak. Természetesen ugyanúgy használhatók függőleges és ferde falazatok építésére (lapk ő), kerítésekhez, támfalakhoz, kerti grillekhez, kerti tavakhoz.

A Magyar Díszítőkő Kft. az idén két új termékkel jelenik meg a piacon. Ezek a karmacsi mediterrán kő , és a karmacsi kiskockakő . Mindkét terméket hasított homokkőből gépi feldolgozással gyártják.

A mediterrán kő épületlábazatok, homlokzatok, kerítések, támfalak, kerti grillek, szalonnasütők, és egy éb kerti építmények burkolataként alkalmazható.

A kiskockakövet (5/7 cm-es) díszburkolatok, járdák, kerti utak építésére ajánlják.

A cég Budakeszi telephelyén 4, 5, 8, 10 cm vastagságban gyártják és forgalmazzák a Budakeszi kvarcos homokkőből vágott lapkövet, amelyet szintén a kertépítőknek ajánlanak térburkolatok, kerti utak, lépcsők, teraszok, kerti grillek építéséhez.

Vásárláskor az eladóktól kérhet ő a cég Alkalmazástechnikai Útmutatója, amelyből megismerhetők a kivitelezés során betartandó legfontosabb tudnivalók.

<<< Vissza a cikkekhez